תמיכה בדוקטורנטים שלמחקרם עשויה להיות השלכה על חקר השלום ו/או קידומו

08/03/2019 - 12:00
Add to Calendar

מכון טרומן מפרסם קול קורא בדבר תמיכה בדוקטורנטים שלמחקרם עשויה להיות השלכה על חקר השלום ו/או קידומו.

הפניה הינה לדוקטורנטים/ות הלומדים/ות או שירשמו ללימודים בשנה"ל 20/2019 באחת הפקולטות במדעים הניסויים של האוניברסיטה העברית למחקר הקשור לחקר השלום, בנושאים הבאים: המזרח התיכון; הסכסוך הישראלי-פלסטיני; סוגיית ירושלים.

חבילת סיוע הכולל נסיעות ופרסומים לדוקטורנטים במדעים הניסויים, העוסקים במחקר שעוסק בטכנולוגיה שעשויה לתרום לקידום השלום.

המועמדים חייבים להיות דוקטורנטים רשומים (לפחות בשלב א') באחת המחלקות באוניברסיטה העברית.

הדוקטורנטים חייבים בנוכחות במכון טרומן, בקמפוס הר הצופים, לפחות ליום אחד במהלך החודש, השתתפות בקורסים מרוכזים בנושא חקר השלום,

השתתפות בסמינר חוקרים דו-שבועי בנושא חקר וקידום השלום, וארגון כנס בינ"ל ו"כנס טרומן לשלום".

ניתן להגיש מועמדות עד תאריך 8.3.2019

לפרטים, למידע חיוני נוסף ולאופן הגשה: http://scholarships.huji.ac.il