גיוס חונכים לתלמידי תואר ראשון (היחידה לשוויון הזדמנויות)

הודעת שגיאה

User warning: The following module is missing from the file system: webform. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/drupal/includes/bootstrap.inc).
מועד
31/03/2019
מיקום

"קהילות לומדים-למצוינות אקדמית" היא תכנית הנחיה לטיפוח מצוינות בקרב סטודנטים מהפריפריה, עולים חדשים, יוצאי אתיופיה ובוגרי החינוך החרדי, בשנה הראשונה ללימודים.

אופי הפעילות:
ליווי אקדמי למצוינות, כלים ומיומנויות למידה, העברת חומר, קריאה וכתיבה אקדמית למפגש שבועי של שעתיים.
המנחה, סטודנט משנים מתקדמות בחוג (ב' ומעלה), מהווה אח בוגר ל 1-3 סטודנטים משנה א', מהווה את הגשר לאוניברסיטה ומאפשר למונחים הזדמנות שווה למצות את הפוטנציאל שלהם ולהצטיין.
פעילות ההנחיה מתקיימת במסגרת מלגה חברתית המתוקצבת 70-80 ש"ח לשעה בחונכות פרטנית.
המלגה מועברת בפעימות לחשבון שכ"ל הסטודנטיאלי (לאחר סמסטר א' ולאחר סמסטר ב').

אם את/ה :

1. בעל/ת רגישות ומודעות חברתית.
  2. בעל/ת אמביציה לעשייה משמעותית.
  3. ציונך הממוצע הוא 80 ומעלה בקורס רלוונטי/שולט בשפה האנגלית ברמה גבוהה
  4. בעל ידע ויכולת העברת חומר אקדמי ומיומנויות למידה

את/ה מוזמנ/ת להגיש מועמדות להנחיה בתכנית.
הקבלה לתכנית היא על סמך ראיון.

לפרטים והגשת מועמדות:

קמפוס עין כרם וגבעת רם- אדוה: eop.safra-ek@mail.huji.ac.il

יש לצרף לגוף המייל אישור לימודים לשנת תשע"ט וגיליונות ציונים.