מדוע ללמוד אצלנו

מדוע ללמוד אצלנו?

• בכל הדירוגים הבינלאומיים מדורגת האוניברסיטה העברית כל שנה  במקום הראשון בישראל מבחינת הרמה האקדמית ותכניות ההוראה, והינה בין האוניברסיטאות המובילות בעולם.
  • תחום  מדעי החיים באוניברסיטה העברית זוכה לציונים גבוהים בדרוגים הבינלאומיים - לדוגמה מיקום 12 בעולם ברישום פטנטים בתחום הביוטכנולוגיה.
  • חוקרי המכון, שיהיו המורים שלכם,  מתמחים במגוון תחומים הניצבים בחזית מדעי החיים, מפרסמים מאמרים רבים בכתבי העת המובילים בתחומים אלה, וזוכים במענקי מחקר יוקרתיים ובמגוון פרסים  בארץ ובעולם על עבודתם.
  • המיקום של המכון למדעי החיים בסמיכות למכונים לפיסיקה, לכימיה, למדעי כדור הארץ, למתימטיקה, וביה"ס להנדסה ומדעי המחשב מאפשרת יצירה של שיתופי פעולה אקדמיים לא שגרתיים ותכניות לימודים מגוונות.
  • הלימודים לתואר בוגר אצלנו כוללים הזדמנויות להתנסות מעשית במעבדות המחקר של חוקרי המכון  ובחברות ביוטכנולוגיות

• מעבדות המחקר וההוראה שלנו מצויידות במיכשור עדכני ומשוכלל, שיאפשר לכם לרכוש ניסיון בשיטות מחקר עכשוויות ופורצות דרך.
  • לרשות הסטודנטים שלנו עומדת ספריה משוכללת עם מגוון גדול מאוד של ספרים וכתבי עת אלקטרוניים, הנגישים לכם מכל מקום. (ראו תמונות)
  • כיתות מחשבים משוכללות עומדות לרשותכם ברחבי הקמפוס  לצורך לימוד ותרגול עצמי ביחידות או בקבוצות. (ראו תמונות)
  • הדשא שלנו ירוק יותר (ראו תמונות)!!  הקמפוס שלנו מרווח, ירוק ופורח לאורך כל השנה, ותענוג לשהות בו. קראו עוד על החיים בקמפוס.

• לכל קורס הנלמד אצלנו יש אתר ממוחשב, המכיל את מלוא חומר ההרצאות, חומרים ללימוד עצמי ותרגול, פורומים לדיון בנושאי הקורס ועוד.
  • תכנית המנטורים - כל סטודנט שנה א' יכול למצוא בעזרת אגודת הסטודנטים סטודנט ותיק יותר משנים ב' ו-ג', שיעזור לו להתמודד עם בעיות הצצות במהלך שנת הלימודים הראשונה.
  • יועצי תכניות הלימודים השונות (תואר ראשון (בוגר) או תארים מתקדמים) יסייעו לכם בכל שאלה והתלבטות ויעזרו לכם להרכיב את תכנית הלימודים האופטימלית עבורכם.